Oppsummering fra Ordensråd 2024

Ordensråd2024

Fra venstre: Fungerende Ordenspresident Lise Gulbrandsen, provinsialpresident Lena Norman Wenehult, Ordenskasserer Sikke Otteren.

Lørdag 16. mars ble det gjennomført Ordensråd i Maria-Ordenen. Representanter fra nesten alle loger deltok sammen med Ordenens Øverste Styre og Provinsialstyret for Sverige og Finland. Nærmere 80 Mariasøstre var samlet på hotell Park Inn by Radisson Oslo Airport.

Agendaen var omfattende. Møtet ble ledet av Fungerende Ordenspresident Lise Gulbrandsen og Ordenskasserer Sikke Otteren, med assistanse av provinsialpresident Lena Norman Wenehult. De første sakene som ble besluttet var obligatoriske spørsmål som regnskap og årsrapporter.

I tillegg besluttet Ordensråd å starte et forberedende arbeid med hensikt om å stifte en provinsialorden i Danmark og Tyskland. Dette er et stort steg i Ordenens historie, og en positiv konsekvens av at Maria-Ordenen vokser. Ordensråd ble enige om å se på Ordenens fremtidige organisasjon frem til neste Ordensråd. I forbindelse med dette arbeidet vil det parallelt bli en gjennomgang og oppdatering av Lover for Maria-Ordenen.

Av andre aktiviteter på Ordensråd var det gruppearbeid, nettverking og interessante foredrag. Dagen ble avsluttet med en trivelig middag før søstrene gikk hver til sitt, trøtte, men fylt av energi!

Neste
Neste

MariaBladet - nå også digitalt!